Subscribe

Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

Friday, December 2, 2011

Fuyoo Magic

Biasanya siapa2 pun mesti minat magik. Tak kira besar ke kecik, kompom kalau magik mesti beriya nak tengok. Baik tengok mahupun belajar.

Aku ada sorang membe, org gelar die ""Magic Boy". Satu2nya membe aku yg minat Magik. Dulu time stay unah bujang, kiteorg memang jadi mangsa untuk tengok magik dier jer. Walaupun magik dier kadang2 tak jadi tp at least dier ader inisiatif la nak belajar kat youtube. Bagi budak2 umah bujang tu dah biasa la layan dier punye karenah.

Aku pun salah sorang minat magik gak. Tapi biler tengok citer "Fuyoo Magik" buat aku gelak sorang2. Bapak sengal magik dier sebab nampak sangat penipunya. Konon2 nak tiru mat saleh punya magik ala2 David Blaine, Mind Freak n etc la. Tapi hampeh, setakat budak2 maybe laku la kalau nak buat magik cengitu.

Kamon la Astro, takan magik macam tu yang ko nak tayang kat Tv. Baik la ko amik membe aku, sebab kadang2 aku kagum gak dier pnyer magic daripada magik mamat tu. Ni dah bukan Fuyoo Magik tapi lebih kat POYOO MAGIK adala.

Untuk Astro sila majuksn industri tayangan malaysia. Orang luar tengok buat gelak jer, magik budak2 je mampu buat.0

2 comments:

noobb said...

aku macam kenal je magic boy tu...

Anonymous said...

hahahahah....magic masuk magic