Subscribe

Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

Sunday, December 11, 2011

Ikan Bakar Jeram

Antara tempat popular untuk jalan2 cari makan seafood ialah Ikan Bakar Jeram. Perjalanan mengambil masa lebih kurang sejam dari KL. Boleh ikut klang n boleh ikut puncak alam.

Perjalanan kalau ikut puncak alam akan lalu LATAR highway n tembus kuala selangor. Bila sampai trafic light penghujung jalan, amik kiri hala ke klang semula. Bagi yg nak cepat boleh lalu citu tp bagi yang nak dekat lalu klang. Trademark untk simpang, sampai trafic light kecil n ada umah tinggal buruk then masuk simpang tu.

Dari segi harga aku rasa murah la sebab makanan untuk 3/4 orang baru dalam RM99.00. Gambar2 kat bawah ni antara menu2 yang diorder untuk harha yang disebut diatas termasuk air fresh oren laici sebagai minuman.

Secara keseluruhan rating yang layak diterima adalah 3/5. Diberi untuk makanan, harga n keselsaan. Tapi dari segi servis agak lambat la. Tapi itu biasa untuk pengunjung yang agak ramai. Selamat Mencuba n Have a Safe Journey.

1 comment:

noobb said...

pewrgh time aku kat situ ko tak nak pergi kan... macam siot jer...