Subscribe

Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

Wednesday, December 21, 2011

Apartment Port Dickson

Early disember baru ni, our geng santai kat Port Dickson. Tentative - melepak, bbq, kad, mandi, n santai malam.

Before this dieorg penah stay kat one of the aprtment kat area Port Dickson n bukan teluk kemang. Rate mmg memuaskan kalau dibandingkan dengan harga yang apartment tu charge.

SUNSHINE apartment tempat kiteorg check aritu. Bagi aku tempat tu best sebab bilik ok, harga ok, parking senang, nak lepak santai pn senang. Rate untuk apartment tu aritu iaitu weekend cuma RM 160 jer semalam untk 1 bilik. Tempat nie berkonsepkan rumah dimana ader dapur, hall n bilik. Untk yang 2 bilik rate dalam RM 235. Rate untuk weekdays RM 135 untk sebilik n RM 195 untuk 2 bilik.

Apartment ni betul2 depan pantai dalam selangkah dua lepas pintu pagar. Dieorg gak ade sediakan tempat bbq dalam RM 40 satu malam. So kalau saper yg berhajat nk bbq tp mls bwk barang so sediakan la duit secukupnya.

Pasar malam Port Dickson jugak dekat dalam 2km. Trademark untuk saper2 yg berminat, sampai kat trafic light simpang 3 PD, amik kanan n terus, pastikan petronas disebelah kanan anda. Terus smpai jmpa pintu gerbang bentuk minangkabau n dibawah gerbang ada trafic light. Betul2 lpas trafic light ader simpang kiri. Masuk simpang tu n SUNSHINE Aprtment betul2 dibelah kiri.

Bagi yg nak dtg PD n budget, boleh stay kat aprtmnt ni sebab untuk RM135 satu malam, blh stay dengan keselesaan yg ckp. Extend check-out pn tkdehal. Kiteorg pkul 3 lebih baru check-out sebab ade org nak check in kalau tk mau smpai kr petang. Nice view with reasonable price, rating alu bagi 3.5/5.

No comments: