Subscribe

Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

Tuesday, November 1, 2011

D Perindu Kuala Kedah

Disebabkan oleh stress yang amat sangat dengan hotel, malam ni mari makan puas2.

Rekomen orang kedah, makan di restoran D'Perindu, sana tebaik seafood. So aku ngan membe aku pun gerak g restoran tu. Jarak dalam 10 km dari stadium alor setar kedah.

Pengunjung agak ramai n menunggu boleh tahan. Bila makanan sampai, rating yang diberi just ok2 la. Tak sesedap Jeram kat kuala selangor.

Tapi yang special sekali ialah otak2 dier. Otak2 dier agak pelik sedikit sebab ada cendawan, n sayur sebagai toping dier. Bau agak hanyir tapi rasa memang A+++ la. Rupa memang tak mengambarkan rasa.

Overall aku bagi dalam 3 bintang la untuk makanan kat cnie. Rekomen? Ok la bagi yang nak try.

No comments: