Subscribe

Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

Monday, November 8, 2010

Putrajaya Night View


-Putrajaya-

Setelah kebosanan yang memuncak lepak kat rumah tanpa berbuat aper2...maka putrajaya diredah secara spontan bagi memenuhi masa terluang yang banyak giler.

This time agak berbeza sebab si gemuk takder. So boleh lari sana-sini la tapi tetap bosan gak la sebab tukang komen takder. Tapi dier pasrah jugak la sebab tak boleh join.

This time decide ronda satu putrajaya and snap night view at putrajaya. Berpeluh jugak la cari tempat nak lepak.



Macam biasa trademark putrajaya iaitu Masjid Putrajaya. Mula-mula amik dari depan jer, tapi tengah2 ronda boleh pulak ternampak tower. So operasi memanjat pun dibuat walaupun ditegur.

This one picture yang diambil dari Jambatan putrajaya. Nama jambatan nie jangan ditanya sebab memang tak tau langsung. Disebabkan datang tanpa apa-apa plan, so main redah jer la..Mana tempat yang nampak ok time tengah drive, so berhenti jer.

Nie picture main amik jer. Tengah baik punya smoking kat depan mahkamah putrajaya, aku snap jer bagi mengisi masa terluang.

This one, picture dari Taman Botani Putrajaya. Nama sebenar tempat nie memang tak tau, tapi bersebelahan dengan Taman Botani Putrajaya. Semua gambar2 nie main amik jer tanpa berpikir panjang. So resultnya, teramat la biasa.

Nothing Special!

2 comments:

Mya said...

nice pics =)))

yayeed said...

thank you...thanks for visit my blog